Tankerservice Hoogvliet
Tankerservice Hoogvliet
Schrijnwerkerstraat 13
3194 AE Hoogvliet
010 47 200 11 - info@tsh.nl
1954-p1070073-wv.jpg

Over Tankerservice Hoogvliet

Tankerservice Hoogvliet is sinds de jaren 80 actief in de reparatie markt voor voertuigen die geschikt zijn voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zoals LPG, benzine, chemie, waterstof, stikstof en koolzuur. Ook alles voor het vervoer van droge bulkstoffen kunt u bij ons terecht.

Van schadeherstel en reparaties tot aan nieuwbouw

De behandeling en bewerking van aluminium, RVS en staal is voor ons standaard. Leidingwerk reparatie, aanpassen van complete leidingwerk systemen, inbouw van elektronica enz. Verder is de behandeling van schade eveneens mogelijk. Op zoek naar een nieuwe tankoplegger? Ook daarmee kunnen wij u, samen met van Hool, één van de bekendste, van dienst zijn.

Specialist in assen en beremmingen

Op het gebied van assen en beremmingen zijn wij eveneens gespecialiseerd. Alle bekende asmerken worden door ons vertegenwoordigd. Dit geldt evens voor de remsystemen en de opbouw hiervan. Gezien de waarde van een tankoplegger voorzien wij met regelmaat deze voertuigen van compleet nieuwe asstellen.

RDW keuringen

Verder zijn de voorkeuringen voor de jaarlijkse RDW keuring gemeen goed en deze worden met zorg behandeld en voor u afgehandeld. Aangezien wij minimaal 3 dagen per week vaste afspraken hebben met district Schiedam hoeft u zich niet te bekommeren om lastige zaken en kunt u zich bezighouden met uw veel belangrijke zaken.

Geen ADR voertuig? Geen nood, APK afmelden is eveneens mogelijk.

NEN-EN-ISO 9001:2015 en RDW gecertificeerd

Uiteraard zijn wij NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd en zijn wij tevens door de RDW gecertificeerd voor het zelfstandig beproeven van tanks.

Trailer verhuur

Onder onze vlag van DGCL verzorgen wij de verhuur van tankcontainerchassis. Hierbij heeft u de keuze uit een uitgebreid programma. Op moment rijden er ruim 500 van onze trailers op de weg, allen met een ADR keuring.

Contact

Interesse in één van onze diensten? Bel (010 47 200 11) of mail ons op info@tsh.nl voor informatie. Wij zijn u graag ongecompliceerd van dienst!

Danny van Bommel
Directeur
T: 010 - 472 00 11
E: danny.van.bommel@tsh.nl
Judith Huiberts
Accountmanager DGCL
T: 06 - 49 97 68 50
E: judith.huiberts@tsh.nl
Ger Oosterom
Chef werkplaats Tankerservice Hoogvliet
T: 010 - 472 00 11
E: ger.oosterom@tsh.nl
1865-afbeeldinghometsh3.png
Waarom Tankservice Hoogvliet?
  • Onze standaard 
    Bewerking van aluminium, RVS en staal.
  • Gecertificeerd 
    NEN-EN-ISO 9001:2015 en RDW.
  • Nieuwe tankoplegger nodig? 
    Ook daar kunnen wij u mee helpen