Tankerservice Hoogvliet
Tankerservice Hoogvliet
Schrijnwerkerstraat 13
3194 AE Hoogvliet
010 47 200 11 - info@tsh.nl

Reparatie en onderhoud tankwagens

Onderhoud laten plegen aan de tankwagen is nooit leuk, maar wel hard nodig. Om te zorgen dat uw tankwagen snel weer op de weg kan bent u bij TSH aan het juiste adres.

Specialist sinds de jaren 80

Wij doen dit werk al sinds de jaren 80. Hierdoor komen wij zelden voor verrassingen te staan. Met ons team van specialisten is uw tankwagen binnen no time weer klaar voor gebruik.

Onderhoud op alle mogelijke vlakken

Voor het onderhoud aan tankwagens weten wij raad met alle mogelijke onderdelen van de tank. Het vervangen van bijvoorbeeld assen, beremming en zelfs leidingwerk is voor ons geen enkel probleem. 

Kwaliteit staat voorop

Bij onderhoud en reparatie kan je ervoor kiezen om deze snel op te lossen met behulp van wat op dat moment voor handen is. Wij zorgen ervoor dat uw tankwagen volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt onderhouden en gerepareerd. Om dit te realiseren hebben wij een zeer grote voorraad van vele hoogstaande merken. Nieuwsgierig naar onze onderdelen? Bekijk hier onze dealerschappen.

Specialistische werkplaats

U vindt onze werkplaats aan de Schrijnwerkerstraat in Hoogvliet (nabij Rotterdam) op steenworp afstand van de A15. De werkplaats is ingericht met een speciaal luchtverdunningsinstallatie waardoor Tankerservice vrijwel alle reparaties en soorten onderhoud mag plegen. De luchtverdunningsinstallatie is bedoeld om bij eventuele calamiteiten de ontstane explosieve te verdunnen en af te zuigen. Daarbij worden automatisch de deuren geopend en valt alle stroom uit. Dit om de hoogste veiligheid te kunnen garanderen.

Daarnaast zijn wij in staat om alles te aarden en uitvoerig te testen in de werkplaats. Een veilige en specialistische werkomgeving die resulteert in hoogstaande opleggers en tankwagens. 

Onderhoud of reparatie laten uitvoeren?

Neem dan contact met ons op via 010 47 200 11 of mail ons op info@tsh.nl. Ons team staat 24/7 voor u klaar. 

Neem direct contact op
Waarom Tankservice Hoogvliet?
  • Onze standaard 
    Bewerking van aluminium, RVS en staal.
  • Gecertificeerd 
    NEN-EN-ISO 9001:2015 en RDW.
  • Nieuwe tankoplegger nodig? 
    Ook daar kunnen wij u mee helpen