Tankerservice Hoogvliet
Tankerservice Hoogvliet
Schrijnwerkerstraat 13
3194 AE Hoogvliet
010 47 200 11 - info@tsh.nl

Schadeherstel tankwagens en trailers

Schade aan de opleggers, tanktrailer of de tankwagen? Wij helpen je graag weer op weg. Aan stilstaan heb je niks en kost dagelijks geld.

Actief op alle fronten

Tankerservice is op het gebied van vele soorten opleggers en wagens actief. Denk hierbij aan aluminium tankopleggers, RVS tankopleggers of tankwagens. Ons schadeherstel loopt uiteen van reparatie aan tapkasten en rolluiken, schermen tot aan herstel van polyester voor- en achterbodems.

Specialist sinds de jaren 80

Wij doen dit werk al sinds de jaren 80. Hierdoor komen wij zelden voor verrassingen te staan. Met ons team van specialisten is uw tankwagen binnen no time weer klaar voor gebruik.

Kwaliteit staat voorop

Bij onderhoud en reparatie kan je ervoor kiezen om deze snel op te lossen met behulp van wat op dat moment voor handen is. Wij zorgen ervoor dat uw tankwagen volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt onderhouden en gerepareerd. Om dit te realiseren hebben wij een grote voorraad van hoogstaande merken. Nieuwsgierig naar onze onderdelen? Bekijk hier onze dealerschappen.

Kapot leidingwerk?

Ook voor reparaties aan leidingwerk van de tank of trailer bent u bij Tankerservice aan het juiste adres. In onze loods voeren wij dagelijks reparaties uit aan leidingwerk voor tankvoertuigen. Wij zijn hierbij onder andere actief in de brandstoffen vervoer (aluminium, chemie (RVS) en droge bulk. Na schadeherstel worden de leidingen getest op dichtheid.

Naast reparaties voeren wij ook tank modificaties. Meer weten? Lees snel verder over onze tank modificaties en de mogelijkheden hierbij. 

Specialistische werkplaats

U vindt onze werkplaats aan de Schrijnwerkerstraat in Hoogvliet (nabij Rotterdam) op steenworp afstand van de A15. De werkplaats is ingericht met een speciaal luchtverdunningsinstallatie waardoor Tankerservice vrijwel alle reparaties en soorten onderhoud mag plegen. De luchtverdunningsinstallatie is bedoeld om bij eventuele calamiteiten de ontstane explosieve te verdunnen en af te zuigen. Daarbij worden automatisch de deuren geopend en valt alle stroom uit. Dit om de hoogste veiligheid te kunnen garanderen.

Daarnaast zijn wij in staat om alles te aarden en uitvoerig te testen in de werkplaats. Een veilige en specialistische werkomgeving die resulteert in hoogstaande opleggers en tankwagens. 

Schadeherstel aanvragen?

Neem dan contact met ons op via 010 47 200 11 of mail ons op info@tsh.nl. Ons team staat 24/7 voor u klaar. 

Neem direct contact op
Waarom Tankservice Hoogvliet?
  • Onze standaard 
    Bewerking van aluminium, RVS en staal.
  • Gecertificeerd 
    NEN-EN-ISO 9001:2015 en RDW.
  • Nieuwe tankoplegger nodig? 
    Ook daar kunnen wij u mee helpen