Tankerservice Hoogvliet
Tankerservice Hoogvliet
Schrijnwerkerstraat 13
3194 AE Hoogvliet
010 47 200 11 - info@tsh.nl

Tank modificaties

Tankerservice Hoogvliet is al sinds jaren 80 actief in het modificeren van opleggers en tankwagens. Dankzij onze ervaring helpen wij u snel op weg met aanpassingen aan de tankwagen. 

Verzekert van kwaliteit

De modificaties en reparaties voeren wij al sinds de jaren 80 uit. Hierdoor komen wij zelden voor verrassingen te staan en hebben wij al vele modificaties mogen maken. Wij garanderen u de allerhoogste kwaliteit waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. 

Van leidingwerk tot assen en remmen

Onze werkplaats en ervaring stelt ons in staat om vele verschillende modificaties aan te kunnen brengen. Of het nu gaat om beremming, asstellen of het aanpassen van het leidingwerk; voor ons is het geen enkel probleem. 

Voor alle disciplines

Binnen de transport vind je vele verschillende richtingen. Het product dat vervoert wordt bepaald grotendeels welke specificaties er nodig zijn voor de oplegger. Wij zijn actief in vele disciplines van het tanktransport - denk aan brandstoffen vervoer (aluminium), Chemie transport (RVS), en droge bulk ladingen. 

Specialistische werkplaats

U vindt onze werkplaats aan de Schrijnwerkerstraat in Hoogvliet (nabij Rotterdam) op steenworp afstand van de A15. De werkplaats is ingericht met een speciaal luchtverdunningsinstallatie waardoor Tankerservice vrijwel alle reparaties en soorten onderhoud mag plegen. De luchtverdunningsinstallatie is bedoeld om bij eventuele calamiteiten de ontstane explosieve te verdunnen en af te zuigen. Daarbij worden automatisch de deuren geopend en valt alle stroom uit. Dit om de hoogste veiligheid te kunnen garanderen.

Daarnaast zijn wij in staat om alles te aarden en uitvoerig te testen in de werkplaats. Een veilige en specialistische werkomgeving die resulteert in hoogstaande opleggers en tankwagens. 

Tank modificatie uit laten voeren?

Wilt u aanpassingen laten maken aan uw tank of oplegger, neem dan contact met ons op via 010 47 200 11 of mail ons op info@tsh.nl. Ook voor vragen en advies staan we u graag te woord.

Neem direct contact op
Waarom Tankservice Hoogvliet?
  • Onze standaard 
    Bewerking van aluminium, RVS en staal.
  • Gecertificeerd 
    NEN-EN-ISO 9001:2015 en RDW.
  • Nieuwe tankoplegger nodig? 
    Ook daar kunnen wij u mee helpen